Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g1867g6907kcal84g578.7g466.7g69.1g
Sipuli (kuorittu)233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g700g1351kcal133g0.7g91g0g
Katkarapu 840g575kcal121.3g0g9.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu840g1058kcal92.4g2.5g75.6g0g
Maito, Kevyt933g429kcal29.9g44.8g14g0g
Kuohukerma,valio,2dl467g1587kcal9.3g14g163.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa467g1400kcal107.3g0g107.3g0g
Tilli, tuore 93g28kcal3.4g0.8g0.7g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12880g26795kcal1167.2g1305.4g1856.6g150.2g
Valittu annoskoko6440g13398kcal583.6g652.7g928.3g75.1g
Annoskoko puolitettuna3220g6699kcal291.8g326.4g464.2g37.6g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415