Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 3995g7803kcal746.7g0g539.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton200g42kcal0.6g3.2g0g0.2g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)719g475kcal107.9g0g5g0g
Tomaatti 499g114kcal2.8g17.2g1.5g7g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g799g959kcal64.7g43.9g55.9g0g
Tilli, tuore 200g60kcal7.4g1.8g1.6g4.2g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12880g18926kcal1861g135.2g1206.8g25g
Valittu annoskoko6440g9463kcal930.5g67.6g603.4g12.5g
Annoskoko puolitettuna3220g4732kcal465.3g33.8g301.7g6.3g
Arvot/100g100g147kcal14.4g1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279641