Broilerinfilee-pekonirullat

- Leikkaa fileet pitkittäissuunnassa puoliksi, eli ohuemmiksi fileiksi (rullautuvat helpommin).

- Levitä filee kerrallaan leikkuulaudalle.

Lisää haluamiasi mausteita.

(esim.

sitruunapippuria)

- Levitä jokaiselle fileelle kunnon nokare Creme Bonjour Cuisinea.

- Rullaa filee kasaan ja kääri pekoniin.

Jokaiseen fileeseen riittää yksi pekoniviipale.

- Pujota pari coctailtikkua fileestä läpi, niin että rullattu pekoni pysyy fileen ympärillä.

- Paista pannulla miedolla lämmöllä nokareessa voita.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Kenya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)4480g5018kcal1030.4g0g94.1g0g
Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus933g1213kcal28g18.7g121.3g0g
Rainbow pekoniviipale (Rainbow), annos 100g1027g2875kcal184.8g5.1g236.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12880g18211kcal2486.4g47.6g903g0g
Valittu annoskoko6440g9106kcal1243.2g23.8g451.5g0g
Annoskoko puolitettuna3220g4553kcal621.6g11.9g225.8g0g
Arvot/100g100g141kcal19.3g0.4g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281129