Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g1050g210kcal18.9g23.1g3.1g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g1050g315kcal48.3g21g3.1g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g65g59kcal2g2.3g4.6g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g47g173kcal0.5g39.2g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 3499g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g700g455kcal91g14g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12880g2487kcal326g209.2g29g2.8g
Valittu annoskoko6440g1244kcal163g104.6g14.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna3220g622kcal81.5g52.3g7.3g0.7g
Arvot/100g100g19kcal2.5g1.6g0.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337139