Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 1228g795kcal19.6g161.9g2.1g10.4g
Porkkana 528g173kcal3.3g29.4g1.1g13.5g
Sipuli (kuorittu)114g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Valkosipuli 29g31kcal2.3g4.7g0.2g0.6g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%800g1359kcal78.4g59.2g88g0g
Vesi, vesijohtovesi 3713g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g29g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12880g4777kcal210.2g521.4g183.2g52.8g
Valittu annoskoko6440g2389kcal105.1g260.7g91.6g26.4g
Annoskoko puolitettuna3220g1194kcal52.6g130.4g45.8g13.2g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391849