Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 4844g1166kcal87.7g106.6g14.5g111.4g
Sipuli 1140g345kcal14.2g54.7g2.3g19.4g
Valkosipuli 228g247kcal18g37.2g1.4g4.8g
Oliiviöljy 114g1008kcal0g0g114g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g114g353kcal9.7g66.1g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12880g6237kcal259.2g529.2g275.8g271.2g
Valittu annoskoko6440g3119kcal129.6g264.6g137.9g135.6g
Annoskoko puolitettuna3220g1559kcal64.8g132.3g69g67.8g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664