Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g2520g4284kcal504g0g252g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g1992g3287kcal159.4g617.5g19.9g59.8g
Kananmuna kuoreton 528g753kcal66g1.6g54.1g0g
Sipuli (kuorittu)204g55kcal2.7g9.8g0.4g3.5g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1200g759kcal36g57.6g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12888g18276kcal1536.2g1373g736.8g126.6g
Valittu annoskoko6444g9138kcal768.1g686.5g368.4g63.3g
Annoskoko puolitettuna3222g4569kcal384.1g343.3g184.2g31.7g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.7g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759