Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 4000g7813kcal747.6g0g540g0g
Sitruunamehu, laimentamaton200g42kcal0.6g3.2g0g0.2g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)720g475kcal108g0g5g0g
Tomaatti 500g114kcal2.8g17.2g1.5g7g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g800g960kcal64.8g44g56g0g
Tilli, tuore 200g60kcal7.4g1.8g1.6g4.2g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12896g18950kcal1863.2g135.4g1208.4g25g
Valittu annoskoko6448g9475kcal931.6g67.7g604.2g12.5g
Annoskoko puolitettuna3224g4738kcal465.8g33.9g302.1g6.3g
Arvot/100g100g147kcal14.4g1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279641