Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g250g60kcal3g8.5g0.5g5.3g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka50g5.5kcal0.6g0.6g0.1g0.5g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g45g14kcal0.7g2.2g0.2g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1290g185kcal10g27.4g1.8g13.4g
Valittu annoskoko645g93kcal5g13.7g0.9g6.7g
Annoskoko puolitettuna323g46kcal2.5g6.9g0.5g3.4g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405913