Marianne-mangokieputuskakku

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen.

Levitä taikiina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa 6-8 minuuttia.

Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka, karamellirouhe ja sokerit.

Valuta ja kuutioi mango.

3. Leikkaa pohjelevy neljään osaan (pitkittäin).

Kostuta suikaleet maidolla ja levitä päälle kermatäyte.

Ripottele pinnalle mangokuutiot.

Kääri yksi suikale rullalle ja nosta rulla tarjoiluvadin keskelle.

Kietaise seuraavat suikaleet rullan ympärille, jolloin kakku suurenee.

4. Vatkaa kuorrutuksen kerma (3 dl) vaahdoksi ja mausta se sokerilla.

Levitä kermavaahto kakun päälle ja reunoille.

Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia ja koristele kakku ennen tarjoilua karamelleillä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Sokeri 40g162kcal0g39.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Perunajauho 1dl=70g16g53kcal0g12.8g0g0g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 47g16kcal1.4g2.3g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl63g213kcal1.3g1.9g21.9g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g78g51kcal8.6g3.3g0.2g0g
Marianne crush 150g47g202kcal0.6g40.4g3.9g0.8g
Sokeri 3.8g15kcal0g3.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.6g6.2kcal0g1.6g0g0g
Mango viipaleita sokeriliemessä (eldorado)133g113kcal0.4g27.3g0.1g2.8g
Kuohukerma,valio,2dl94g319kcal1.9g2.8g32.9g0g
Ranskalaiset pastillit31g144kcal0.9g21.9g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1290g2931kcal51.8g346g144.6g8.6g
Valittu annoskoko645g1465kcal25.9g173g72.3g4.3g
Annoskoko puolitettuna323g733kcal13g86.5g36.2g2.2g
Arvot/100g100g227kcal4g26.8g11.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89576