Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 43g57kcal3.6g7.6g0.9g2.1g
Papu valkoinen, keitetty 48g52kcal4.1g6.8g0.2g3.4g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kaali, valkokaali64g14kcal0.8g2.2g0.1g1.4g
Tomaattimurska 86g25kcal0.5g4.5g0.2g1.6g
Rajah Mild Curry Paste (10g)11g15kcal0.4g0.9g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 322g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 32g103kcal7.8g14.7g0.6g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1290g581kcal35.4g77g9.4g24g
Valittu annoskoko645g291kcal17.7g38.5g4.7g12g
Annoskoko puolitettuna323g145kcal8.9g19.3g2.4g6g
Arvot/100g100g45kcal2.7g6g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916