Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g69g158kcal7.6g11.7g11g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g98g59kcal1.5g12.7g0.1g0.9g
Lanttu 27g7.8kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala8.3g23kcal1.7g0.4g1.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g40g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Valio voi5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1290g610kcal23.4g59.2g35g5.6g
Valittu annoskoko645g305kcal11.7g29.6g17.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna323g153kcal5.9g14.8g8.8g1.4g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322484