Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1952g2442kcal409.9g0g87.8g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g2252g676kcal24.8g121.6g4.5g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g691g622kcal43.5g110.5g2.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka210g172kcal7.1g39.9g2.1g2.1g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g1051g946kcal15.8g94.6g52.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12912g9715kcal1002.2g733.2g298g4.2g
Valittu annoskoko6456g4858kcal501.1g366.6g149g2.1g
Annoskoko puolitettuna3228g2429kcal250.6g183.3g74.5g1.1g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308