Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g340g1220kcal27.2g267.4g1.7g5.8g
Pirkka naudan jauheliha 400g1599g3646kcal303.8g0g271.8g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g1059g1059kcal79.5g158.9g8.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 2399g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä800g600kcal32.8g99.9g6.4g24.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl40g100kcal4.8g0.6g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12912g13367kcal902g1074.8g595.2g68.6g
Valittu annoskoko6456g6684kcal451g537.4g297.6g34.3g
Annoskoko puolitettuna3228g3342kcal225.5g268.7g148.8g17.2g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586