Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1335g4280kcal357.5g0g319.7g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1669g584kcal23.4g120.2g3.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2504g452kcal14g62.6g10g17.5g
Palsternakka 200g127kcal1g23.6g0.8g9g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g417g84kcal2.5g14.6g1.3g5.8g
Sipuli (kuorittu)334g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12920g11234kcal805.4g474g671.6g76g
Valittu annoskoko6460g5617kcal402.7g237g335.8g38g
Annoskoko puolitettuna3230g2809kcal201.4g118.5g167.9g19g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929