Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g340g1221kcal27.2g267.6g1.7g5.8g
Pirkka naudan jauheliha 400g1600g3648kcal304g0g272g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g1060g1060kcal79.5g159g8.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä800g600kcal32.8g100g6.4g24.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl40g100kcal4.8g0.6g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12920g13376kcal902.4g1075.6g595.6g68.6g
Valittu annoskoko6460g6688kcal451.2g537.8g297.8g34.3g
Annoskoko puolitettuna3230g3344kcal225.6g268.9g148.9g17.2g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586