Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g88g316kcal39.5g35.1g5.3g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g2391g8369kcal286.9g1697.7g50.2g71.7g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g1594g2869kcal239.1g334.8g68.5g701.4g
Rypsiöljy rainbow399g3587kcal0g0g398.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1993g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12928g30281kcal1131g4135.2g1045g1546.2g
Valittu annoskoko6464g15141kcal565.5g2067.6g522.5g773.1g
Annoskoko puolitettuna3232g7570kcal282.8g1033.8g261.3g386.6g
Arvot/100g100g234kcal8.7g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330