Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3212g5332kcal610.3g0g321.2g0g
Sipuli (kuorittu)402g108kcal5.2g19.3g0.8g6.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1606g1030kcal51.4g77.4g56.2g0.2g
Kananmuna 50g(kpl)803g1012kcal88.3g2.4g72.3g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%402g1124kcal116.4g10g68.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12928g17213kcal1743.2g218.2g1037.6g14g
Valittu annoskoko6464g8606kcal871.6g109.1g518.8g7g
Annoskoko puolitettuna3232g4303kcal435.8g54.6g259.4g3.5g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263722