Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g532g1703kcal95.8g241g41g87.8g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl2660g9310kcal372.4g1702.5g82.5g146.3g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g532g1649kcal90.4g287.3g15.4g69.2g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2660g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl53g479kcal0g0g53.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12928g26282kcal1117.2g4461.6g384.2g606.6g
Valittu annoskoko6464g13141kcal558.6g2230.8g192.1g303.3g
Annoskoko puolitettuna3232g6571kcal279.3g1115.4g96.1g151.7g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910