Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g3596g611kcal68.3g75.5g7.2g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1598g5433kcal32g47.9g559.3g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g1270g4955kcal368.4g25.4g368.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12928g21998kcal937.4g297.6g1869.8g0g
Valittu annoskoko6464g10999kcal468.7g148.8g934.9g0g
Annoskoko puolitettuna3232g5500kcal234.4g74.4g467.5g0g
Arvot/100g100g170kcal7.3g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355931