Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 799g183kcal14.5g19.2g1.6g16.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g799g224kcal4.8g47.5g1.6g20g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl72g647kcal0g0g71.9g0g
Tomaattimurska 533g157kcal3g28.2g1.1g10.1g
Vesi1065g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 2131g1652kcal374.2g0g14.9g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g1065g1705kcal191.8g0g106.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12928g9134kcal1176.6g189.8g395.2g93.8g
Valittu annoskoko6464g4567kcal588.3g94.9g197.6g46.9g
Annoskoko puolitettuna3232g2284kcal294.2g47.5g98.8g23.5g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69895