Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)1399g4839kcal167.8g992.9g22.4g114.7g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen2797g3356kcal503.5g33.6g167.8g5.6g
Sipuli (kuorittu)385g104kcal5g18.5g0.8g6.5g
Paprika punainen 559g164kcal5.3g25.2g2.2g10.6g
Kesäkurpitsa zucchini 420g76kcal2.3g10.5g1.7g2.9g
Vehnäjauho puolikarkea 140g480kcal14.3g97.9g1.7g4.9g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia699g1049kcal118.9g0g62.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)70g182kcal9.1g8.4g12.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12936g20498kcal1652.4g2374g544.2g291g
Valittu annoskoko6468g10249kcal826.2g1187g272.1g145.5g
Annoskoko puolitettuna3234g5125kcal413.1g593.5g136.1g72.8g
Arvot/100g100g159kcal12.8g18.4g4.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109927