Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g175g210kcal33.3g0g8.8g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g13g118kcal0g0g13.1g0g
Tomaattimurska 351g103kcal2g18.6g0.7g6.7g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g2.6g10kcal0.3g1.6g0.2g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1295g968kcal75.8g54.4g46.4g18g
Valittu annoskoko647g484kcal37.9g27.2g23.2g9g
Annoskoko puolitettuna324g242kcal19g13.6g11.6g4.5g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431070