Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g525g126kcal6.3g17.8g1g11g
Voi, 1 tl, 5 g88g639kcal0.9g0.9g70g0g
Hunaja 35g116kcal0.2g28.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1295g1761kcal14.8g94g142g22g
Valittu annoskoko648g880kcal7.4g47g71g11g
Annoskoko puolitettuna324g440kcal3.7g23.5g35.5g5.5g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.3g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357