Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g3600g612kcal68.4g75.6g7.2g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1600g5440kcal32g48g560g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g1272g4961kcal368.9g25.4g368.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12944g22026kcal938.6g298g1872.2g0g
Valittu annoskoko6472g11013kcal469.3g149g936.1g0g
Annoskoko puolitettuna3236g5506kcal234.7g74.5g468.1g0g
Arvot/100g100g170kcal7.3g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355931