Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 419g319kcal7.9g64.9g0.8g4.2g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)150g60kcal6.1g7.9g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Maustekurkku60g10kcal0.4g1.8g0.1g1.1g
Ruohosipuli, tuore7.5g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)3.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g793kcal29.2g152.4g3.2g11g
Valittu annoskoko648g397kcal14.6g76.2g1.6g5.5g
Annoskoko puolitettuna324g198kcal7.3g38.1g0.8g2.8g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234