Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 151g114kcal2.8g23.2g0.3g1.5g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper90g145kcal9.9g11.8g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Punajuuri 90g35kcal0.9g6.2g0.2g2.3g
Porkkana, keitetty, suolaton 75g25kcal0.5g4.3g0.2g2g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g151g314kcal4.5g9.3g28.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g1313kcal39.6g118.2g71.6g14.6g
Valittu annoskoko648g657kcal19.8g59.1g35.8g7.3g
Annoskoko puolitettuna324g328kcal9.9g29.6g17.9g3.7g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492