Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 122g418kcal12.4g85.2g1.5g4.3g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 82g114kcal10.3g0.2g8.1g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 38g199kcal0g0g22.5g0g
Kaurajuoma, GoGreen375g150kcal3.7g22.5g3.7g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g2019kcal52.8g279.4g71.6g13g
Valittu annoskoko648g1010kcal26.4g139.7g35.8g6.5g
Annoskoko puolitettuna324g505kcal13.2g69.9g17.9g3.3g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56526