Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.207g726kcal27.6g141g5g7.9g
Sokeri 90g367kcal0g90.3g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)186g61kcal6.1g8.4g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g80g574kcal0.8g0.8g63.8g0g
Neilikka, annos 4g2.1g7.7kcal0.1g1.7g0.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g8g25kcal0.9g4.8g0.6g2.2g
Siirappi 74g224kcal0.1g55.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g3970kcal71.2g604.2g139g20.2g
Valittu annoskoko648g1985kcal35.6g302.1g69.5g10.1g
Annoskoko puolitettuna324g992kcal17.8g151.1g34.8g5.1g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98450