Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 98g336kcal10g68.5g1.2g3.4g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g38g40kcal2.2g5.6g0.9g6.2g
Sokeri 32g131kcal0g32.3g0g0g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g68g312kcal0.3g0.3g34.6g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.4g0.2g8.5g0g
Mustikka metsä- 136g60kcal0.7g8.7g0.8g4.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 151g97kcal4.8g7.3g5.3g0g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.8g15kcal0g3.7g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g3.8g20kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g2530kcal57.2g320g107.2g28.2g
Valittu annoskoko648g1265kcal28.6g160g53.6g14.1g
Annoskoko puolitettuna324g633kcal14.3g80g26.8g7.1g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138520