Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 57g36kcal0.3g6.7g0.2g2.6g
Porkkana 151g49kcal0.9g8.4g0.3g3.8g
Peruna, vanha, kuorittu 123g94kcal2.3g19.1g0.2g1.2g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g50g188kcal15.1g29g1.3g1.2g
Grahamjauho 39g128kcal4.1g23.7g0.9g3.9g
Ruokasuola jodioitu 6.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 189g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g10g7.1kcal0.1g1.7g0g0g
Flora culinesse24g175kcal0g0g19.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g1354kcal45.6g177.2g44.6g25.4g
Valittu annoskoko648g677kcal22.8g88.6g22.3g12.7g
Annoskoko puolitettuna324g339kcal11.4g44.3g11.2g6.4g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237