Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g141g203kcal31g0g8.4g0g
Rypsiöljy rainbow2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Parsakaali brokkoli 56g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Porkkana 56g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Hillosipuli, Rainbow15g5.3kcal0.1g1.1g0g0g
Paprika, punainen38g10kcal0.3g1.7g0.2g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.8g9kcal0.5g0.1g0.8g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%28g23kcal0.9g1.7g1.4g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g38g60kcal3g1.9g4.5g0.6g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g5.6g20kcal0.7g3.9g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g810kcal80g33.2g37.2g10g
Valittu annoskoko648g405kcal40g16.6g18.6g5g
Annoskoko puolitettuna324g203kcal20g8.3g9.3g2.5g
Arvot/100g100g63kcal6.2g2.6g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493