Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g339g644kcal50.8g0g50.8g0g
Sipuli (kuorittu)102g27kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)113g68kcal1.1g5.1g4.5g0g
Korppujauho 56g207kcal5.9g42.3g0.6g3g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 3.4g1kcal0.1g0g0g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 3.4g18kcal0g0g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.2g7.9g0.1g0.4g
Ruisjauho kokojyväjauho 17g52kcal1.5g9.4g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g2109kcal123.8g139.2g117g15.2g
Valittu annoskoko648g1055kcal61.9g69.6g58.5g7.6g
Annoskoko puolitettuna324g527kcal31g34.8g29.3g3.8g
Arvot/100g100g163kcal9.6g10.7g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857