Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 40g148kcal4.2g30.2g0.4g2.1g
Kananmuna kuoreton 89g127kcal11.1g0.3g9.1g0g
Sipuli (kuorittu)65g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha323g536kcal61.3g0g32.3g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g129g352kcal25.8g1.3g27.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g2365kcal206.8g70.8g138g6.6g
Valittu annoskoko648g1182kcal103.4g35.4g69g3.3g
Annoskoko puolitettuna324g591kcal51.7g17.7g34.5g1.7g
Arvot/100g100g183kcal16g5.5g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233