Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus5344g3741kcal855.1g0g16g0g
Rypsiöljy 67g591kcal0g0g66.8g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g401g2068kcal20g28.1g208.4g0g
Valkoviini kuiva 668g458kcal2.1g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g13716kcal1754.4g64.2g582.4g0g
Valittu annoskoko6480g6858kcal877.2g32.1g291.2g0g
Annoskoko puolitettuna3240g3429kcal438.6g16.1g145.6g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972