Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2678g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g74g265kcal33.1g29.5g4.4g0g
Suola, annos 3g34g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 80g326kcal0g80.3g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl536g1821kcal75g299.9g35.9g58.9g
Vehnälese 201g458kcal26.7g30.9g9g75.3g
Vehnäjauho puolikarkea 2611g8958kcal266g1827.5g31.3g91.4g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 268g1438kcal2.4g1.9g160.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g26533kcal806.4g4540g482.6g451.2g
Valittu annoskoko6480g13266kcal403.2g2270g241.3g225.6g
Annoskoko puolitettuna3240g6633kcal201.6g1135g120.7g112.8g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383