Kukkakaaliporkkanagratiini

1 pieni kukkakaali
3 pientä porkkanaa
1 dl kolme juustoa ruokakermaa
1 dl Polar 10% juustoa
Keitä kukkakaalit ja porkkanat melkein kypsiksi.

Sekoita juustoruokakerma ja juustoraaste.

Kypsennä uunissa kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Hekos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3600g866kcal65.2g79.2g10.8g82.8g
Porkkana, keitetty, suolaa 1080g359kcal6.8g61g2.2g28g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g900g1080kcal30.6g32.4g90g0g
Polar 10% (Valio)900g1890kcal288g0g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g8390kcal781.2g345.2g386g221.6g
Valittu annoskoko6480g4195kcal390.6g172.6g193g110.8g
Annoskoko puolitettuna3240g2097kcal195.3g86.3g96.5g55.4g
Arvot/100g100g65kcal6g2.7g3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129229