Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g300g1650kcal0g0g180g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g900g4545kcal73.8g522g234g40.5g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g2100g1365kcal231g88.2g6.3g0g
Sokeri 180g731kcal0g179.8g0g0g
Liivate 60g209kcal51.4g0g0.1g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g240g101kcal0.7g24g0.2g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g1200g6660kcal97.2g624g420g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g1500g2850kcal67.5g240g180g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g36221kcal1043.2g3356g2041.2g81g
Valittu annoskoko6480g18111kcal521.6g1678g1020.6g40.5g
Annoskoko puolitettuna3240g9055kcal260.8g839g510.3g20.3g
Arvot/100g100g280kcal8g25.9g15.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234892