Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1971g2812kcal246.4g5.9g202g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 538g319kcal52.7g16.1g2.2g0g
Emmental juustoraaste, lidl2389g8791kcal692.8g0g668.9g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g956g5734kcal200.7g63.1g516g0g
Leivinjauhe 179g315kcal9.3g67.7g0g0.9g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g179g57kcal0g0g0g143.3g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)269g685kcal44.6g91.6g16.4g80.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g37425kcal2493g488.8g2811g449.6g
Valittu annoskoko6480g18712kcal1246.5g244.4g1405.5g224.8g
Annoskoko puolitettuna3240g9356kcal623.3g122.2g702.8g112.4g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236488