Karpin kaalilaatikko

Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3001g633kcal36g102g6g63g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1801g2989kcal342.2g0g180.1g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 600g1982kcal12g18g210.1g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g6g14kcal0.7g2.3g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi33g92kcal3g2.3g7.6g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g13499kcal962.2g287.8g944.8g138.2g
Valittu annoskoko6480g6750kcal481.1g143.9g472.4g69.1g
Annoskoko puolitettuna3240g3375kcal240.6g72g236.2g34.6g
Arvot/100g100g104kcal7.4g2.2g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241398