BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu1120g739kcal22.4g156.8g0g28g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1440g500kcal66g27.8g4.3g35.7g
Vesi, vesijohtovesi 3200g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 53g12kcal0.2g0.9g0g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g667g1867kcal126.7g0g146.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g6235kcal430.6g371g302g127.6g
Valittu annoskoko6480g3118kcal215.3g185.5g151g63.8g
Annoskoko puolitettuna3240g1559kcal107.7g92.8g75.5g31.9g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263583