Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g1999g4397kcal219.8g179.9g319.8g4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl75g675kcal0g0g74.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 50g171kcal5.1g35g0.6g1.7g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2498g874kcal40g172.4g2.5g35g
Vesi1499g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 350g170kcal4.1g33.2g0.7g5.6g
Suolapähkinä 10g60kcal2.5g1g5g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g12693kcal543g843g807g94g
Valittu annoskoko6480g6346kcal271.5g421.5g403.5g47g
Annoskoko puolitettuna3240g3173kcal135.8g210.8g201.8g23.5g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125