Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g1201g1922kcal216.2g40.8g102.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 150g1328kcal0g0g150.1g0g
Purjosipuli 1201g275kcal21.7g28.8g2.4g25.2g
Inkivääri, tuore, silputtu120g96kcal2.2g21.4g1g2.4g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g264g819kcal22.5g153.3g13.2g0g
Vesi240g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka120g99kcal4.1g22.8g1.2g1.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g60g63kcal4.7g9.8g0.4g1.2g
Chili paprika punainen120g48kcal2.4g10.8g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g1201g637kcal68.5g63.7g12g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g1802g252kcal34.2g7.2g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g11075kcal753g717.2g582.8g60g
Valittu annoskoko6480g5538kcal376.5g358.6g291.4g30g
Annoskoko puolitettuna3240g2769kcal188.3g179.3g145.7g15g
Arvot/100g100g86kcal5.8g5.5g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266171