Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 450g322kcal8.2g64.9g0.9g4.8g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g1080g1404kcal216g0g64.8g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1125g2813kcal213.7g0.3g247.5g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä900g612kcal27.9g108g6.3g27g
Vesi, vesijohtovesi 2925g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g10301kcal931.6g346.4g639g63.6g
Valittu annoskoko6480g5151kcal465.8g173.2g319.5g31.8g
Annoskoko puolitettuna3240g2575kcal232.9g86.6g159.8g15.9g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049