Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3006g634kcal36.1g102.2g6g63.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1134g318kcal6.8g67.5g2.3g28.4g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)1440g3456kcal252g0g288g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit900g1170kcal27g18g117g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g11156kcal643.8g375.4g826.6g183g
Valittu annoskoko6480g5578kcal321.9g187.7g413.3g91.5g
Annoskoko puolitettuna3240g2789kcal161g93.9g206.7g45.8g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996