Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa180g31kcal0.7g4.5g1.1g1.3g
Lanttu 1079g311kcal10.8g49.6g3.2g19.4g
Sipuli (kuorittu)599g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g599g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Punajuuri 1199g460kcal12g82.7g2.4g30g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g66g165kcal4g5.6g13.8g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g599g899kcal107.9g0g54g0g
Maizena maissitärkkelys360g1259kcal2.9g312.9g0g0g
Vesi1798g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g6909kcal299.4g1039.6g153.8g151.8g
Valittu annoskoko6480g3455kcal149.7g519.8g76.9g75.9g
Annoskoko puolitettuna3240g1727kcal74.9g259.9g38.5g38g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162