Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g2332g5830kcal396.5g0g466.4g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g666g2166kcal93.3g3.3g199.9g0g
Paprika punainen 400g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g1000g350kcal46g20g1g25g
Punasipuli, kuorittu, 100g117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Valkosipuli 50g54kcal3.9g8.1g0.3g1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g250g51kcal1.5g9.5g0.7g3.5g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g833g500kcal8.3g37.5g33.3g5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)833g708kcal8.3g29.2g58.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g19613kcal1126.2g262.4g1523.4g88.2g
Valittu annoskoko6480g9807kcal563.1g131.2g761.7g44.1g
Annoskoko puolitettuna3240g4903kcal281.6g65.6g380.9g22.1g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422393