Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2157g599kcal25.7g87.6g4.3g45.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen863g173kcal5.2g32.8g2.6g12.1g
Kurkku, tuore719g72kcal4.3g12.2g0.7g5g
Päärynä kuorittu 2013g873kcal6.2g161.1g2g78.5g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki719g575kcal93.5g14.4g14.4g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)8.6g78kcal0g0g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g4738kcal269.8g616.2g65.2g281.8g
Valittu annoskoko6480g2369kcal134.9g308.1g32.6g140.9g
Annoskoko puolitettuna3240g1185kcal67.5g154.1g16.3g70.5g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.8g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714