Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä2664g2930kcal207.8g479.5g13.3g213.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g999g280kcal6g59.4g2g25g
Sipuli (kuorittu)599g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Palsternakka 666g424kcal3.3g78.6g2.7g30g
Korppujauho 333g1219kcal34.9g249.4g3.4g17.6g
Kananmuna kuoreton 366g523kcal45.8g1.1g37.5g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki666g566kcal9.3g29.3g46.6g2g
Rypsiöljy 187g1649kcal0g0g186.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g15505kcal629.8g1852.2g586.4g595.8g
Valittu annoskoko6480g7752kcal314.9g926.1g293.2g297.9g
Annoskoko puolitettuna3240g3876kcal157.5g463.1g146.6g149g
Arvot/100g100g120kcal4.9g14.3g4.5g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86174