Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 501g3557kcal3.8g2g400.6g0g
Sokeri511g2074kcal0g510.3g0g0g
Kaurahiutale 641g2399kcal92.9g365.4g46.8g64.1g
Kaurajauho 220g825kcal31.9g125.6g16.1g22g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 401g154kcal4g24g4g2.4g
Vanilla vaniljakastike gogreen1603g3365kcal8g336.5g224.3g8g
Banaani, kuorittu 1402g1220kcal14.9g256.6g5.6g25.2g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 1202g891kcal9g186.3g4.8g13.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g28968kcal329g3613.4g1404.4g269.8g
Valittu annoskoko6480g14484kcal164.5g1806.7g702.2g134.9g
Annoskoko puolitettuna3240g7242kcal82.3g903.4g351.1g67.5g
Arvot/100g100g224kcal2.5g27.9g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91343